Various sizes of diamond saw blades and segments for fast cutting of granite, marble, concrete, asphalt and other stones.

Diamond Saw Blade & Segments

Various sizes of diamond saw blades and segments for fast cutting of granite, marble, concrete, asphalt and other stones.
Квалитет гарантира дијамант жица видов, дијамантски жица видов монистра за каменолом, блок облекување, плоча за сечење, сечење на бетон, и профилирање.  Увезените челична жица од Италија и Строга контрола на квалитетот се обезбеди висок квалитет и долг животен век.

Висок квалитет и сигурно Дијамант Жица Saw

Квалитет гарантира дијамант жица видов, дијамантски жица видов монистра за каменолом, блок облекување, плоча за сечење, сечење на бетон, и профилирање. Увезените челична жица од Италија и Строга контрола на квалитетот се обезбеди висок квалитет и долг животен век.
All kinds of diamond grinding shoes for different brands of floor grinders. HTC, Lavina, Husqvarna, Scanmaskin, Klindex, ASL, Terrco, PHX, Newgrind, Werkmaster, Blastrac, Edco, MK, Floorex, and more.

Diamond Grinding Shoes for Concrete

All kinds of diamond grinding shoes for different brands of floor grinders. HTC, Lavina, Husqvarna, Scanmaskin, Klindex, ASL, Terrco, PHX, Newgrind, Werkmaster, Blastrac, Edco, MK, Floorex, and more.
Премија и конкурентна алатки Буш чекан, Буш чекан плочи, Буш чекан глави, Буш чекан ролки за Буш ковале машини, ЦПУ мост секачи, кат брусилки, агол брусилки и др

Премија и конкурентна Буш чекани

Премија и конкурентна алатки Буш чекан, Буш чекан плочи, Буш чекан глави, Буш чекан ролки за Буш ковале машини, ЦПУ мост секачи, кат брусилки, агол брусилки и др
Different sizes of diamond core drill bit & diamond hole saw, for drilling granite, marble, concrete, brick, etc.

Дијамант основни вежба битови

Different sizes of diamond core drill bit & diamond hole saw, for drilling granite, marble, concrete, brick, etc.
Diamond Fickerts, Diamodn Frankfurts, Satellite Grinding Wheels, Abrasive Brushes, etc.

Абразивни мелење алатки за камен

Diamond Fickerts, Diamodn Frankfurts, Satellite Grinding Wheels, Abrasive Brushes, etc.

Нашите најнови производи

ЗА НАС

Сончево superhard алатки е специјализирана во производство на премиум алатки дијамант за изградба и камен поднесена. Нашата дијамант алатки вклучуваат камени алати за сечење, дијамантски мелење алатки, и дијаманти дупчење алатки.

 

"Квалитетот е нашата култура" - ние ги користиме високо квалитетни вештачки дијаманти на нашите производи, а некои од материјалите се увезуваат од познатиот бренд на странски земји. На пример, нашата засилено јадро вежба битови се применуваат во висок квалитет дијамант увезени од "Елемент 6" на Ирска. челична жица на нашите дијамант жица видов се увезува од BEKAERT на Италија и DIEPA на Германија.

ВЕСТИ & Блог

The classification of diamond segments
  • The classification of diamond segments

     The Classification of Diamond Segments Written by: William Yang Last updated: Feb 21, 2020 About 1300 words | 10 min read | Content: Ⅰ- Dividing the diamond segments by its characters 1. Multi-layers Diamond Segments 2. Sandwich Diamond Segments 3. Arix Diamond Segments Ⅱ- Dividing the...
  • Cold pressing of the diamond wire saw bea...

    What’s the cold pressing of the diamond wire saw beads? Check this video made by Sunny Diamond Tools: Sunny Diamond Tools use automatic machines to make the cold pressing of diamond wire saw beads. It works with high efficiency and the diamond wire saw beads it made are with accurate d...
  • 32 packages of diamond saw blades will be...

    Before the Spring Festival, we finished the big order of diamond saw blades ( 32 packages in total, more than 1 thousand pieces). These diamond saw blades contains marble diamond blades, granite diamond blades, and concrete diamond blades and the sizes include 350mm, 400mm, etc. The del...
ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ