Various sizes of diamond saw blades and segments for fast cutting of granite, marble, concrete, asphalt and other stones.

Diamond Saw Blade & Segments

Various sizes of diamond saw blades and segments for fast cutting of granite, marble, concrete, asphalt and other stones.
Kualitas-dijamin kawat inten saw, kawat inten nempo manik pikeun quarry, blok ganti baju, motong slab, motong beton, sareng Profil.  Diimpor kawat baja ti Italia & kadali kualitas ketat mastikeun kualitas luhur sarta lifespan panjang.

-Kualitas luhur & dipercaya Inten Kawat Saw

Kualitas-dijamin kawat inten saw, kawat inten nempo manik pikeun quarry, blok ganti baju, motong slab, motong beton, sareng Profil. Diimpor kawat baja ti Italia & kadali kualitas ketat mastikeun kualitas luhur sarta lifespan panjang.
All kinds of diamond grinding shoes for different brands of floor grinders. HTC, Lavina, Husqvarna, Scanmaskin, Klindex, ASL, Terrco, PHX, Newgrind, Werkmaster, Blastrac, Edco, MK, Floorex, and more.

Diamond Grinding Shoes for Concrete

All kinds of diamond grinding shoes for different brands of floor grinders. HTC, Lavina, Husqvarna, Scanmaskin, Klindex, ASL, Terrco, PHX, Newgrind, Werkmaster, Blastrac, Edco, MK, Floorex, and more.
Premium & parabot kalapa rungkun palu, piring palu rungkun, huluna palu rungkun, rollers palu rungkun keur mesin rungkun hammering, CNC sasak cutters, lanté grinders, grinders sudut sarta sajabana

Premium & kalapa Bush Hammers

Premium & parabot kalapa rungkun palu, piring palu rungkun, huluna palu rungkun, rollers palu rungkun keur mesin rungkun hammering, CNC sasak cutters, lanté grinders, grinders sudut sarta sajabana
Different sizes of diamond core drill bit & diamond hole saw, for drilling granite, marble, concrete, brick, etc.

Inten Core mata bor

Different sizes of diamond core drill bit & diamond hole saw, for drilling granite, marble, concrete, brick, etc.
Diamond Fickerts, Diamodn Frankfurts, Satellite Grinding Wheels, Abrasive Brushes, etc.

Pakakas grinding Abrasive keur Batu

Diamond Fickerts, Diamodn Frankfurts, Satellite Grinding Wheels, Abrasive Brushes, etc.

Produk panganyarna kami

TENTANG KAMI

Andika Pakakas Superhard ieu husus di manufaktur parabot inten premium pikeun konstruksi jeung batu Filed. parabot inten urang kaasup parabot batu motong, parabot inten grinding, sarta parabot pangeboran inten.

 

"Quality nyaeta budaya urang" - ieu kami nganggo intan jieunan kualitas luhur dina produk urang, jeung sababaraha bahan nu diimpor ti brand kawentar nagara deungeun. Contona, urang mata bor bertulang inti anu dilarapkeun dina inten kualitas luhur diimpor ti "Unsur 6" Irlandia. Kawat baja tina kami ragaji inten kawat anu diimpor ti Bekaert Italia sarta DIEPA Jérman.

News & BLOG

The classification of diamond segments
  • The classification of diamond segments

     The Classification of Diamond Segments Written by: William Yang Last updated: Feb 21, 2020 About 1300 words | 10 min read | Content: Ⅰ- Dividing the diamond segments by its characters 1. Multi-layers Diamond Segments 2. Sandwich Diamond Segments 3. Arix Diamond Segments Ⅱ- Dividing the...
  • Cold pressing of the diamond wire saw bea...

    What’s the cold pressing of the diamond wire saw beads? Check this video made by Sunny Diamond Tools: Sunny Diamond Tools use automatic machines to make the cold pressing of diamond wire saw beads. It works with high efficiency and the diamond wire saw beads it made are with accurate d...
  • 32 packages of diamond saw blades will be...

    Before the Spring Festival, we finished the big order of diamond saw blades ( 32 packages in total, more than 1 thousand pieces). These diamond saw blades contains marble diamond blades, granite diamond blades, and concrete diamond blades and the sizes include 350mm, 400mm, etc. The del...
ngalanggan