TENTANG KAMI

Andika Pakakas Superhard ieu husus di manufaktur parabot inten premium pikeun konstruksi jeung batu Filed. parabot inten urang kaasup parabot batu motong, parabot inten grinding, sarta parabot pangeboran inten.

 

"Quality nyaeta budaya urang" - ieu kami nganggo intan jieunan kualitas luhur dina produk urang, jeung sababaraha bahan nu diimpor ti brand kawentar nagara deungeun. Contona, urang mata bor bertulang inti anu dilarapkeun dina inten kualitas luhur diimpor ti "Unsur 6" Irlandia. Kawat baja tina kami ragaji inten kawat anu diimpor ti Bekaert Italia sarta DIEPA Jérman.

Premium & parabot kalapa rungkun palu, piring palu rungkun, huluna palu rungkun, rollers palu rungkun keur mesin rungkun hammering, CNC sasak cutters, lanté grinders, grinders sudut sarta sajabana

Premium & kalapa Bush Hammers

Premium & parabot kalapa rungkun palu, piring palu rungkun, huluna palu rungkun, rollers palu rungkun keur mesin rungkun hammering, CNC sasak cutters, lanté grinders, grinders sudut sarta sajabana
Kualitas-dijamin kawat inten saw, kawat inten nempo manik pikeun quarry, blok ganti baju, motong slab, motong beton, sareng Profil.  Diimpor kawat baja ti Italia & kadali kualitas ketat mastikeun kualitas luhur sarta lifespan panjang.

-Kualitas luhur & dipercaya Inten Kawat Saw

Kualitas-dijamin kawat inten saw, kawat inten nempo manik pikeun quarry, blok ganti baju, motong slab, motong beton, sareng Profil. Diimpor kawat baja ti Italia & kadali kualitas ketat mastikeun kualitas luhur sarta lifespan panjang.

Produk panganyarna kami

News & BLOG

how to make diamond segment?
  • how to make diamond segment?

     How to make diamond segment? Step 1 – Preparing diamond particles and metal powder Step 2 – Mixing the compound of diamond and metal powder Step 3 – Cold pressing of the diamond segment Step 4 – Die-filling of the diamond segment Step 5 –...
  • Adjustable bush hammer locator for angle ...

    When using angle grinder to do the bush-hammering, sometimes we need to make a straight bush-hammered profile on the surface and the profile maybe is deep on the surface of stones. Our bush hammer locator of angle grinder can help you to solve these problems and make it so easy to do. Y...
  • A full solution – 150mm bush hammer...

    Sometimes, we want to create bush-hammered profiles on the surface of stones, concrete, or other materials. Maybe you just like the finish, maybe you need a non-slip surface. In these situations, our 150mm bush hammer plate can help you a lot, if you have an angle grinder. This 150mm bush ...
ngalanggan