Premium & parabot kalapa rungkun palu, piring palu rungkun, huluna palu rungkun, rollers palu rungkun keur mesin rungkun hammering, CNC sasak cutters, lanté grinders, grinders sudut sarta sajabana

Premium & kalapa Bush Hammers

Premium & parabot kalapa rungkun palu, piring palu rungkun, huluna palu rungkun, rollers palu rungkun keur mesin rungkun hammering, CNC sasak cutters, lanté grinders, grinders sudut sarta sajabana
Kualitas-dijamin kawat inten saw, kawat inten nempo manik pikeun quarry, blok ganti baju, motong slab, motong beton, sareng Profil.  Diimpor kawat baja ti Italia & kadali kualitas ketat mastikeun kualitas luhur sarta lifespan panjang.

-Kualitas luhur & dipercaya Inten Kawat Saw

Kualitas-dijamin kawat inten saw, kawat inten nempo manik pikeun quarry, blok ganti baju, motong slab, motong beton, sareng Profil. Diimpor kawat baja ti Italia & kadali kualitas ketat mastikeun kualitas luhur sarta lifespan panjang.

Produk panganyarna kami

TENTANG KAMI

Andika Pakakas Superhard ieu husus di manufaktur parabot inten premium pikeun konstruksi jeung batu Filed. parabot inten urang kaasup parabot batu motong, parabot inten grinding, sarta parabot pangeboran inten.

 

"Quality nyaeta budaya urang" - ieu kami nganggo intan jieunan kualitas luhur dina produk urang, jeung sababaraha bahan nu diimpor ti brand kawentar nagara deungeun. Contona, urang mata bor bertulang inti anu dilarapkeun dina inten kualitas luhur diimpor ti "Unsur 6" Irlandia. Kawat baja tina kami ragaji inten kawat anu diimpor ti Bekaert Italia sarta DIEPA Jérman.

News & BLOG

The knurling type tungsten carbide of bush hammer has been upgraded.
  • The knurling type tungsten carbide of bus...

    Knurling tungsten carbide of the bush hammer plate is designed for texturing marble and other soft stones, to create the bush-hammered finish on the surface of the stones. So far, we have 3 models of bush hammer plates that use knurling tungsten carbide, BHP16, BHP17, and BHP18. These bush ...
  • The 2019 Marmomacc Stone Fair is going on...

    The Marmomacc Stone Fair is going on. Welcome you to visit our booth E4-5, Hall 8, to see all kinds of premium diamond tools. Diamond Tools to be showed: Diamond Segment, Diamond Saw Blade, Diamond Wire Saw, Concrete Grinding Wheel, Diamond Cup Wheel, Concrete Grinding Disc, Diamond Po...
  • Hall 8, Booth E4-5, Marmomacc Verona 2019

    The famous international trade fair for stone design and technology – Marmomac Stone Fair 2019 will start from 25 September. As one of the professional exhibitors for diamond tools, Sunny Superhard Tools invites you to come & say hi on our booth/stand E4-5, Hall 8. We will show s...
ngalanggan

Send your message to us: