Premium & parabot kalapa rungkun palu, piring palu rungkun, huluna palu rungkun, rollers palu rungkun keur mesin rungkun hammering, CNC sasak cutters, lanté grinders, grinders sudut sarta sajabana

Premium & kalapa Bush Hammers

Premium & parabot kalapa rungkun palu, piring palu rungkun, huluna palu rungkun, rollers palu rungkun keur mesin rungkun hammering, CNC sasak cutters, lanté grinders, grinders sudut sarta sajabana
Kualitas-dijamin kawat inten saw, kawat inten nempo manik pikeun quarry, blok ganti baju, motong slab, motong beton, sareng Profil.  Diimpor kawat baja ti Italia & kadali kualitas ketat mastikeun kualitas luhur sarta lifespan panjang.

-Kualitas luhur & dipercaya Inten Kawat Saw

Kualitas-dijamin kawat inten saw, kawat inten nempo manik pikeun quarry, blok ganti baju, motong slab, motong beton, sareng Profil. Diimpor kawat baja ti Italia & kadali kualitas ketat mastikeun kualitas luhur sarta lifespan panjang.

Produk panganyarna kami

TENTANG KAMI

Andika Pakakas Superhard ieu husus di manufaktur parabot inten premium pikeun konstruksi jeung batu Filed. parabot inten urang kaasup parabot batu motong, parabot inten grinding, sarta parabot pangeboran inten.

 

"Quality nyaeta budaya urang" - ieu kami nganggo intan jieunan kualitas luhur dina produk urang, jeung sababaraha bahan nu diimpor ti brand kawentar nagara deungeun. Contona, urang mata bor bertulang inti anu dilarapkeun dina inten kualitas luhur diimpor ti "Unsur 6" Irlandia. Kawat baja tina kami ragaji inten kawat anu diimpor ti Bekaert Italia sarta DIEPA Jérman.

News & BLOG

Happy New Year 2020!
  • Happy New Year 2020!

    Thank you for the trust you have placed in us! We are very proud to continue working with you in 2020! As our first exhibition of in 2020, the 20th WOC(world of concrete) Las Vegas will be started from Feb 4-7. Welcome to visit our stand S11521. Let’s start the business from face t...
  • What is a diamond segment make up of?

    What is a diamond segment make up of? 1300 words | 7 min read | Content: The “Artificial Diamonds” 1.1 Different Shapes of diamond particles 1.2 Different grades of diamond particles 1.3 Different sizes of diamond particles The “Metal Powder” Diamond Segme...
  • Products Today – Lavina Diamond Gri...

    Lavina Diamond Grinding Shoes Lavina diamond grinding shoes are designed to be used on Lavina floor grinders, for grinding concrete floor and terrazzo floors. The normal diamond segment types of floor grinding tools are round, rectangle, and arrow. Different shape of diamond grinding segmen...
ngalanggan