Premium & pribadi competitive grumbulan Pethel, piring Pethel grumbulan, kepala Pethel grumbulan, rollers Pethel grumbulan kanggo mesin grumbulan hammering, CNC bridge pemotong, lantai grinders, grinders amba lan sapiturute

Premium & Competitive Bush Hammers

Premium & pribadi competitive grumbulan Pethel, piring Pethel grumbulan, kepala Pethel grumbulan, rollers Pethel grumbulan kanggo mesin grumbulan hammering, CNC bridge pemotong, lantai grinders, grinders amba lan sapiturute
Quality-dijamin kabel mirah weruh, kabel mirah weruh manik kanggo quarry, pemblokiran klamben, nglereni papan, nglereni konkrit, lan penggambaran riwayat.  Diimpor kabel baja saka Italia & kontrol kualitas Ketat njamin kualitas lan umure dawa.

-Quality & Reliable Diamond Wire Saw

Quality-dijamin kabel mirah weruh, kabel mirah weruh manik kanggo quarry, pemblokiran klamben, nglereni papan, nglereni konkrit, lan penggambaran riwayat. Diimpor kabel baja saka Italia & kontrol kualitas Ketat njamin kualitas lan umure dawa.

PRODUCTS anyar kita

BABAGAN AWAKE DHEWE

Sunny Tools Superhard wis specialized ing Manufaktur pribadi mirah premium kanggo construction lan watu diajukake. Piranti mirah kita kalebu pribadi watu nglereni, pribadi mirah mecah, lan pribadi ngebur mirah.

 

"Quality budaya kita" - iki digunakake perhiasan Ponggawa kualitas produk kita, lan sawetara saka bahan sing diimpor saka account misuwur saka negara manca. Contone, kita pengeboran bit dikiataken inti sing Applied ing diamond kualitas diimpor saka "Unsur 6" Irlandia. Kabel baja kita saw mirah kabel wis diimpor saka Bekaert Italia lan DIEPA Jerman.

NEWS & BLOG

The knurling type tungsten carbide of bush hammer has been upgraded.
  • The knurling type tungsten carbide of bus...

    Knurling tungsten carbide of the bush hammer plate is designed for texturing marble and other soft stones, to create the bush-hammered finish on the surface of the stones. So far, we have 3 models of bush hammer plates that use knurling tungsten carbide, BHP16, BHP17, and BHP18. These bush ...
  • The 2019 Marmomacc Stone Fair is going on...

    The Marmomacc Stone Fair is going on. Welcome you to visit our booth E4-5, Hall 8, to see all kinds of premium diamond tools. Diamond Tools to be showed: Diamond Segment, Diamond Saw Blade, Diamond Wire Saw, Concrete Grinding Wheel, Diamond Cup Wheel, Concrete Grinding Disc, Diamond Po...
  • Hall 8, Booth E4-5, Marmomacc Verona 2019

    The famous international trade fair for stone design and technology – Marmomac Stone Fair 2019 will start from 25 September. As one of the professional exhibitors for diamond tools, Sunny Superhard Tools invites you to come & say hi on our booth/stand E4-5, Hall 8. We will show s...
SUBSCRIBE

Send your message to us: