BABAGAN AWAKE DHEWE

Sunny Tools Superhard wis specialized ing Manufaktur pribadi mirah premium kanggo construction lan watu diajukake. Piranti mirah kita kalebu pribadi watu nglereni, pribadi mirah mecah, lan pribadi ngebur mirah.

 

"Quality budaya kita" - iki digunakake perhiasan Ponggawa kualitas produk kita, lan sawetara saka bahan sing diimpor saka account misuwur saka negara manca. Contone, kita pengeboran bit dikiataken inti sing Applied ing diamond kualitas diimpor saka "Unsur 6" Irlandia. Kabel baja kita saw mirah kabel wis diimpor saka Bekaert Italia lan DIEPA Jerman.

Premium & pribadi competitive grumbulan Pethel, piring Pethel grumbulan, kepala Pethel grumbulan, rollers Pethel grumbulan kanggo mesin grumbulan hammering, CNC bridge pemotong, lantai grinders, grinders amba lan sapiturute

Premium & Competitive Bush Hammers

Premium & pribadi competitive grumbulan Pethel, piring Pethel grumbulan, kepala Pethel grumbulan, rollers Pethel grumbulan kanggo mesin grumbulan hammering, CNC bridge pemotong, lantai grinders, grinders amba lan sapiturute
Quality-dijamin kabel mirah weruh, kabel mirah weruh manik kanggo quarry, pemblokiran klamben, nglereni papan, nglereni konkrit, lan penggambaran riwayat.  Diimpor kabel baja saka Italia & kontrol kualitas Ketat njamin kualitas lan umure dawa.

-Quality & Reliable Diamond Wire Saw

Quality-dijamin kabel mirah weruh, kabel mirah weruh manik kanggo quarry, pemblokiran klamben, nglereni papan, nglereni konkrit, lan penggambaran riwayat. Diimpor kabel baja saka Italia & kontrol kualitas Ketat njamin kualitas lan umure dawa.

PRODUCTS anyar kita

NEWS & BLOG

how to make diamond segment?
  • how to make diamond segment?

     How to make diamond segment? Step 1 – Preparing diamond particles and metal powder Step 2 – Mixing the compound of diamond and metal powder Step 3 – Cold pressing of the diamond segment Step 4 – Die-filling of the diamond segment Step 5 –...
  • Adjustable bush hammer locator for angle ...

    When using angle grinder to do the bush-hammering, sometimes we need to make a straight bush-hammered profile on the surface and the profile maybe is deep on the surface of stones. Our bush hammer locator of angle grinder can help you to solve these problems and make it so easy to do. Y...
  • A full solution – 150mm bush hammer...

    Sometimes, we want to create bush-hammered profiles on the surface of stones, concrete, or other materials. Maybe you just like the finish, maybe you need a non-slip surface. In these situations, our 150mm bush hammer plate can help you a lot, if you have an angle grinder. This 150mm bush ...
SUBSCRIBE