Outlet kilang untuk 400 Gerudi Bit - 30mm Mahkota Jenis Batu Gerudi Teras Batu Untuk Batu Marmar Granit – Sunny Superhard Tools
Outlet kilang untuk 400 Drill Bit - 30mm Crown Type Masonry Core Drill Bit Untuk Batu Marmar Granit – Sunny Superhard Tools Detail:
Mata gerudi teras batu ialah alat berlian yang ideal untuk membuat lubang pada batu bata, granit, marmar dan batu lain. Ia digunakan secara meluas dalam countertop, dinding, dan projek lain. Untuk mata gerudi teras pendek kami (penggerudian basah), diameter biasanya dari φ6mm hingga φ120mm, dan jenis segmen boleh jenis pepejal, jenis mahkota dan jenis bersegmen. Mengikut projek penggerudian anda, panjang mata gerudi teras batu boleh disesuaikan, dan biasanya 60mm. Sambungan boleh G1/2″, 5/8″-11, M14 dan shank. Sila semak senarai mata gerudi teras batu kami seperti berikut:
Jenis formula berlian yang berbeza sesuai dengan bahan yang berbeza. Sunny Superhard Tools boleh memberikan anda formula berlian yang sesuai agar sesuai dengan bahan anda dan meningkatkan projek penggerudian. Kami menggunakan berlian tiruan berkualiti tinggi. Sebahagian daripadanya diimport dari Jenama Ireland -"Element Six", untuk menjamin prestasi tinggi mata gerudi teras batu kami.
- Menggerudi dengan lancar & berterusan untuk batu dan bata yang berbeza.
- Diameter dan panjang kerja boleh disesuaikan mengikut permintaan anda.
- Berlian tiruan berkualiti tinggi digunakan untuk memastikan prestasi tinggi.
- Pembungkusan yang baik dan penghantaran yang cepat.
Saiz pilihan bit teras berlian (spesifikasi lain tersedia atas permintaan)
| LUAR ITULAH. | KEdalaman gerudi | Jenis Sambungan | Jenis Segmen | Ketinggian Segmen |
| mm | mm | mm | ||
| F6 | 50 | G1/2″,5/8″-11, M14,betis | Padat | 10 |
| F8 | 60 | Padat | 10 | |
| F10 | 60 | Padat | 10 | |
| F12 | 60 | Padat | 10 | |
| F14 | 60 | Padat | 10 | |
| F16 | 60 | Padat | 10 | |
| φ18 | 60 | Padat | 10 | |
| φ20 | 60 | G1/2″,5/8″-11,M14 | Mahkota | 10 |
| φ25 | 60 | Mahkota | 10 | |
| φ30 | 60 | Mahkota | 10 | |
| φ35 | 60 | Mahkota | 10 | |
| φ40 | 60 | bersegmen | 10 | |
| φ45 | 60 | bersegmen | 10 | |
| φ50 | 60 | bersegmen | 10 | |
| φ55 | 60 | bersegmen | 10 | |
| φ60 | 60 | bersegmen | 10 | |
| φ65 | 60 | bersegmen | 10 | |
| φ70 | 60 | bersegmen | 10 | |
| φ75 | 60 | bersegmen | 10 | |
| φ100 | 60 | bersegmen | 10 | |
| φ120 | 60 | bersegmen | 10 | |
| Spesifikasi lain boleh disesuaikan mengikut permintaan anda. | ||||
Gambar detail produk:
Panduan Produk Berkaitan:
Pertumbuhan Penyelidikan Cemerlang di Pasaran Penurap Jalan Mengikut Trend, Inovasi Dinamik dalam Teknologi dan Pemain Utama| Kumpulan Wirtgen, VOLVO, Atlas Copco, CAT, FAYAT, SUMITOMO, ST Engineering | Pelapik Berlian Untuk Lantai Marmar
Padanan yang sempurna | Pelapik Berlian Untuk Lantai Marmar
Kami telah berpengalaman pengilang. Memenangi sebahagian besar pensijilan penting pasarannya untuk Outlet kilang untuk 400 Drill Bit - 30mm Crown Type Masonry Core Drill Bit For Granite Marble Stones – Sunny Superhard Tools , Produk ini akan membekalkan ke seluruh dunia, seperti: Jakarta, Israel, Jepun, Mereka adalah model yang tahan lama dan mempromosikan dengan berkesan di seluruh dunia. Dalam keadaan apa pun fungsi utama tidak hilang dalam masa yang cepat, ia adalah satu perkara yang benar-benar perlu dalam kes anda dengan kualiti yang sangat baik. Berpandukan prinsip "Kebijaksanaan, Kecekapan, Kesatuan dan Inovasi. syarikat melakukan usaha yang hebat untuk mengembangkan perdagangan antarabangsanya, meningkatkan keuntungan syarikatnya dan meningkatkan skala eksportnya. Kami yakin bahawa kami telah merancang untuk memiliki prospek yang bertenaga dan untuk diedarkan ke seluruh dunia dalam tahun-tahun akan datang.
Oleh Paula dari Bulgaria - 29.09.2017 11:19 Secara umum, kami berpuas hati dengan semua aspek, murah, berkualiti tinggi, penghantaran cepat dan gaya procuct yang baik, kami akan mempunyai kerjasama susulan!
Oleh Dale dari Florence - 28.01.2017 18:53 








