Produk Baru Panas Penggelek Tukul Belukar - Plat Tukul Belukar Batu Berputar 300mm Dengan 15 Kepala Bergigi – Alat Superhard Cerah
Produk Baru Panas Bush Hammer Roller - Plat Tukul Belukar Batu Berputar 300mm Dengan 15 Kepala Bergigi – Butiran Alat Sunny Superhard:
Permukaan yang dipalu belukar juga dipanggil permukaan "litchi", kerana ia kelihatan seperti permukaan "litchi". Ia adalah kemasan kasar pada permukaan konkrit dan batu. Tidak seperti permukaan yang dinyalakan, permukaan yang dipalu belukar dibuat oleh alat tukul belukars, melalui ketukan pada permukaan batu secara berterusan. Menurut sumber kuasa, tukul belukar alat boleh dibahagikan kepada 2 kategori: tukul belukar alatan dengan tangan dan dengan mesin. Pada masa kini, untuk membuat permukaan yang dipalu belukar pada papak batu, kami terutamanya menggunakan mesin pengisar automatik dengan plat tukul belukars. Ia jauh lebih cekap dan menjimatkan.

Putar 300mm ini tukul belukar batu pinggan ialah peralatan dengan 5 kepala tukul belukar. Setiap kepala mempunyai 15 keping gigi tungsten karbida "jenis titik" 4.7mm. Tungsten karbida adalah bahagian fungsi alat tukul belukar, dan ia adalah penting. Karbida berkualiti rendah akan mudah retak apabila mengisar. Karbida berkualiti tinggi memberikan prestasi tinggi dan jangka hayat yang panjang. Sunny Superhard Tools menggunakan karbida tungsten YG8 premium untuk memastikan kualiti tinggi plat tukul semak kami.
- Plat tukul belukar batu putar 300mm untuk mesin pengisar automatik.
- Gigi karbida YG8 4.7mm berkualiti tinggi digunakan.
- Reka bentuk kalis habuk penggelek tukul belukars memanjangkan jangka hayatnya.
- 15 gigi karbida setiap kepala menghasilkan permukaan yang dipalu belukar yang berbeza.
- Pembungkusan yang baik dan penghantaran yang cepat.
Lukisan Meletup Kepala Tukul Belukar Cerah (30 Gigi)
BHP2
Gambar detail produk:
Panduan Produk Berkaitan:
Swenson Granite Works untuk dibuka di tapak Europa lama S. Hadley | Pelapik Berlian Untuk Lantai Marmar
Mary Parent Menjual LA Home | Pelapik Berlian Untuk Lantai Marmar
"Kawal kualiti dengan butiran, tunjukkan kuasa dengan kualiti". Perusahaan kami telah berusaha untuk menubuhkan pasukan pasukan yang sangat cekap dan stabil dan meneroka sistem kawalan yang sangat baik yang berkesan untuk Produk Baru Panas Bush Hammer Roller - Plat Tukul Belukar Batu Putar 300mm Dengan 15 Kepala Bergigi – Alat Superhard Cerah , Produk ini akan membekalkan ke seluruh dunia, seperti: Berlin, Oman, Bhutan, Kami perlu meneruskan perniagaan yang "berkualiti, cekap, bertanggungjawab" semangat perkhidmatan yang inovatif, mematuhi kontrak dan mematuhi reputasi, produk kelas pertama dan meningkatkan perkhidmatan mengalu-alukan pelanggan luar negara.
Oleh Claire dari Brasilia - 29.09.2018 13:24 Pengilang yang baik, kami telah bekerjasama dua kali, kualiti yang baik dan sikap perkhidmatan yang baik.
Oleh Puteri dari Paraguay - 2017.03.07 13:42 







