Syarikat Pembuatan untuk Pengeluar Manik Gergaji Dawai - 11.5mm Jenis Getah Kuari Marmar Pengilang Wire Saw Berlian – Sunny Superhard Tools
Syarikat Pembuatan untuk Pengeluar Manik Wire Saw - 11.5mm Getah Jenis Marble Quarry Diamond Wire Saw Pengeluar – Sunny Superhard Tools Detail:
The gergaji dawai berlian semakin popular sekarang dalam industri batu dan pembinaan. Ia adalah sejenis sistem pemotongan berlian yang direka khas untuk memotong konkrit, granit, batu pasir, marmar, dan batu lain. Ia adalah dengan kecekapan dan prestasi yang jauh lebih tinggi daripada cara tradisional mata gergaji berlian dan mata gergaji geng.
Berbanding dengan mata gergaji berlian atau mata gergaji geng, gergaji dawai berlian mempunyai kelebihan berikut:
- Produktiviti tinggi & prestasi tinggi
- Kos pemotongan yang rendah dan sedikit bising
- Tiada had kedalaman pemotongan
Mengkhususkan diri dalam pengeluar gergaji dawai berlian, Alat Sunny Superhard menyediakan gergaji dawai berlian untuk aplikasi yang berbeza:
- Pengkuarian granit
- Pertengkaran marmar
- Pemprofilan blok granit dan marmar
- Pemotongan papak batu
- Pemotongan konkrit.
Gergaji dawai kuari kami direka untuk kuari granit dan kuari marmar. Secara amnya, manik gergaji dawai adalah 11.0mm atau 11.5mm. Untuk kuari granit, ia boleh diperbaiki dengan plastik dan getah. Manakala untuk kuari marmar, ia boleh dibaiki dengan, getah, spring dan “getah + spring”. Keluli dawai yang diimport dari Itali dan formula cemerlang manik gergaji dawai memastikan prestasi tinggi gergaji dawai kuari kami.
Spesifikasi gergaji dawai kuari kami (saiz lain boleh disesuaikan atas permintaan anda):
| Nombor Item | Diameter Manik | Nombor Manik | Dibetulkan Oleh | Bahan Memotong | Gred Bahan | Kelajuan Talian | Kelajuan Pemotongan | kehidupan |
| mm | keping/meter | m/s | m²/j | m²/meter | ||||
| Gergaji Kawat Berlian untuk Pengkuarian Granit ↓ | ||||||||
| GQ110P | 11 | 37 | Getah | GranitBatu pasir | Granit Lembut | 25-30m/s | 8-12m²/j | 16-22m²/m |
| GQ110R | 11 | 40 | Getah | Granit Sederhana Keras | 22-25m/s | 4-8m²/j | 8-15m²/m | |
| GQ115R | 11.5 | 40 | Getah | Granit Keras | 18-22m/s | 2-4m²/j | 7-9m²/m | |
| Gergaji Dawai Berlian untuk Kuari Marmar ↓ | ||||||||
| MQ110S | 11 | 28-32 | Musim bunga | Marmar | Marmar Lembut | 25-35m/s | 10-20m²/j | 20-50m²/m |
| Marmar Sederhana Keras | 20-35m/s | 8-15m²/j | 15-35m²/m | |||||
| Marmar Keras | 20-30m/s | 4-9m²/j | 15-25m²/m | |||||
Gambar detail produk:
Panduan Produk Berkaitan:
Dibina mengikut Piawaian Sterling | Pelapik Berlian Untuk Lantai Marmar
25 artis yang perlu anda tonton pada 2019 – Ciri | Pelapik Berlian Untuk Lantai Marmar
Kami berpegang kepada semangat perusahaan kami iaitu "Kualiti, Prestasi, Inovasi dan Integriti". Kami berhasrat untuk mencipta lebih banyak harga untuk prospek kami dengan sumber kami yang kaya, jentera inovatif, pekerja berpengalaman serta produk dan perkhidmatan yang hebat untuk Syarikat Pembuatan bagi Pengeluar Manik Wire Saw - 11.5mm Getah Jenis Marble Quarry Diamond Wire Saw Manufacturer – Sunny Superhard Tools , Produk ini akan membekalkan kepada seluruh dunia, Kami sentiasa mencipta teknologi baharu ke Maconia, Denmark, seperti: pengeluaran, dan memberikan produk dengan harga yang kompetitif dan berkualiti tinggi! Kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami! Anda boleh memberitahu kami idea anda untuk membangunkan reka bentuk unik untuk model anda sendiri untuk mengelakkan terlalu banyak bahagian yang serupa di pasaran! Kami akan memberikan perkhidmatan terbaik kami untuk memenuhi semua keperluan anda! Ingat untuk menghubungi kami dengan segera!
Oleh Elva dari Anguilla - 2017.01.11 17:15 Bercakap mengenai kerjasama ini dengan pengilang China, saya hanya ingin mengatakan "well dodne", kami sangat berpuas hati.
Oleh Christopher Mabey dari Vancouver - 2018.11.04 10:32 








