PËR NE

Sunny Superhard Tools është e specializuar në prodhimin e veglave premium diamanti për ndërtim dhe mbështjellje guri.Mjetet tona të diamantit përfshijnë vegla prerëse guri, vegla për bluarjen e diamantit dhe vegla për shpimin e diamantit.

 

“Cilësia është kultura jonë” – ne përdorim diamante artificiale të cilësisë së lartë në produktet tona, dhe disa nga materialet janë të importuara nga markat e famshme të vendeve të huaja.Për shembull, pjesët tona të stërvitjes me bërthamë të përforcuar aplikohen në diamant të cilësisë së lartë të importuar nga "Elementi 6" i Irlandës.Teli çeliku i sharrës sonë me tela diamanti është i importuar nga Bekaert e Italisë dhe DIEPA e Gjermanisë.

Veglat premium dhe konkurruese të çekiçit të shkurreve, pllakat e çekiçit të shkurreve, kokat e çekiçit të shkurreve, rulat e çekiçit për makineritë e çekanit të shkurreve, prerëset e urave CNC, bluarjet e dyshemesë, bluarjet këndore etj.

Premium dhe konkurrues Bush Hammers

Veglat premium dhe konkurruese të çekiçit të shkurreve, pllakat e çekiçit të shkurreve, kokat e çekiçit të shkurreve, rulat e çekiçit për makineritë e çekanit të shkurreve, prerëset e urave CNC, bluarjet e dyshemesë, bluarjet këndore etj.
Sharrë me tela diamanti të garantuar me cilësi, rruaza sharre me tela diamanti për gurore, veshja e bllokut, prerja e pllakave, prerja e betonit dhe profilizimi.Teli çeliku i importuar nga Italia dhe kontrolli i rreptë i cilësisë sigurojnë cilësinë e lartë dhe jetëgjatësinë e tij.

Sharrë me tela diamanti me cilësi të lartë dhe të besueshme

Sharrë me tela diamanti të garantuar me cilësi, rruaza sharre me tela diamanti për gurore, veshja e bllokut, prerja e pllakave, prerja e betonit dhe profilizimi.Teli çeliku i importuar nga Italia dhe kontrolli i rreptë i cilësisë sigurojnë cilësinë e lartë dhe jetëgjatësinë e tij.

PRODUKTET TONA MË TË FUNDIT

LAJME DHE BLOG

Mësoni më shumë rreth RULIVE Gërvishtëse!!
  • Mësoni më shumë rreth RULIVE Gërvishtëse!!

  • Njoftim për pushime

    Viti i Ri Kinez do të vijë më 11 shkurt, dhe ne do të kemi një festë 20-ditore që nga data 4 shkurt. Fabrika jonë do të ndalojë pranimin e porosive të reja më 20 janar. Duke marrë parasysh komoditetin tuaj, ju lutemi komunikoni me shitjet tuaja për blerjen tuaj synim, ne do të donim të përgatisim mallrat e nevojshme...
  • si të bëjmë segmentin e diamantit?

    Si të bëni segmentin e diamantit?Hapi 1 – Përgatitja e grimcave të diamantit dhe pluhurit të metalit Hapi 2 – Përzierja e përbërjes së diamantit dhe pluhurit të metalit Hapi 3 – Presioni i ftohtë i segmentit të diamantit Hapi 4 – Mbushja e segmentit të diamantit Hapi 5 –...
ABONIM